Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Træningskamp: FC Barcelona 3-1 Girona

Nyheder - 16. september 2020Træningskamp: FC Barcelona 3-1 Girona

© FC Barcelona


Barca gik i dag ind på Johan Cruyff Stadium til den anden testkamp. Efter 3-1 mod Nastic fik man besøg af Girona, og igen havde Ronald Koeman blandet sine kort godt. Spillerne i startopstillingen fik lov til at spille lidt over en time for på den måde at bygge på. Messi scorede to mål undervejs i opgøret.

Barcelonas startopstilling
Neto, Roberto, Araujo, Piqué, Alba, Trincao, Busquets, De Jong, Messi, Griezmann og Coutinho

Mål
- 1-0 21' - Coutinho
- 2-0 45' - Messi
- 2-1 46' - Saiz
- 3-1 51' - Messi
Iført den helt nye tredjetrøje tog Barca teten fra kampens første minut mod Girona og selvom der egentlig var plads i bagrummet hos gæsterne, så formåede Barca ikke for alvor at udnytte det. Der kom langt mere nede omkring højre side af, hvor Messi befandt sig, mens Coutinho og Griezmann havde svært ved at linke op sammen. Det blev dog til 1-0 efter 20 minutters tid på et rigtig flot mål, da Busquets fandt Griezmann, som lagde bolden af til Messi. Argentineren havde set Trincaos forrygende løb ind i feltet og fandt ham med en god aflevering. Uselvisk spillede han bolden på tværs til Coutinho, som let scorede til 1-0.

Coutinho var også tæt på kort tid efter, men keeperen tog godt imod. I den anden ende havde Girona svært ved at skabe chancer og de stod desuden over for Ronald Araujo, som spillede en glimrende første halvleg. Lige inden lukketid i første halvleg diskede Messi op med et lækkert mål, da han fra distancen fik bolden, drejede rundt og knaldede den i mål ved hjælp af stolpen - og endda med højrebenet. Spændingen kom dog tilbage i kampen bare et halvt minut inde i anden halvleg, da Frenkie de Jong dummede sig med en skandaløs aflevering og så kunne Girona sætte i gang og Saiz kunne let score. Men lige lidt hjalp det. Der gik bare sekunder før Messis skud noget heldigt gik i mål og så stod den 3-1 og Barca kunne igen holde roen inde.

Hold-udskiftning et kvarter inde i anden halvleg
Neto, Semedo, Araujo, Lenglet, Junior, Aleña, Riqui Puig,Pedri, Dembele, Konrad og Braithwaite

Unge Pedri var tæt på kort efter sin indskiftning, da Juniors flade bolde fik lov til at sejle på tværs af feltet før Pedri dukkede op og klaskede til den, men keeperen fik lappen på og skubbede bolden ud til hjørnespark. Det var helt tydeligt, at Girona følte sig bedre tilpas på banen efter de mange udskiftninger fra Barca, hvor nøgleprofiler gik ud. Men det afholdt ikke Barca i at spille offensivt. Specielt Konrad De La Fuente havde planer om at vise sig frem og han var tæt på en flot assist, da han stormede forbi sin modstander og fandt en nøgen Pedri inde i feltet, men igen måtte den unge spiller se sit forsøg blive reddet.

Med et kvarter igen viste Dembélé prøver på sit spil, da han flere gange leverede skudfintet og snød to mand før han fik chancen for at skyde, men desværre for ham sparkede han langt over mål. Også Braithwaite var tæt på efter et fuldstændigt eminent opspil som blev afsluttet af danskeren. Han måtte dog se sit forsøg blive blokeret og gå tæt forbi mål. Der skete ikke mere i kampen og dermed vandt Barca sin anden træningskamp med 3-1.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder