Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Jeg ved ikke om Suárez bliver

Transfermarked - 17. september 2020Koeman: Jeg ved ikke om Suárez bliver

©


Luis Suárez er blevet rygtet til Juventus i et par uger efterhånden og der er heller ingen hemmelighed i det, at der foreligger en aftale mellem parterne. Lige nu handler det dog om, at han opnår EU-status i Juventus' trup for at kunne spille med i Champions League.

I første omgang lignede det, at der ikke ville forekomme nogle problemer hvorfor handlen egentlig forløb gnidningsfrit, men da der pludselig blev sat spørgsmålstegn ved situationen er handlen nu ikke så sikker som først antaget. Og det var derfor en ærlig Ronald Koeman, der kommenterede på det efter gårsdagens sejr mod Girona på 3-1, hvor Suárez ikke var med, da han lige nu ikke bliver anset som en fremtidig Barca-spiller.

- Jeg talte med Suárez i morges (i går morges, red.). Hvis han ender med at blive i Barca, så vil han være en del af truppen, men lige nu ved jeg ikke om han bliver eller om han skifter, forklarede Koeman da han blev bedt om at sætte nogle ord på uruguayanerens fremtid.

Der arbejdes benhårdt bag kulissen på at løse problemer og typisk så formår man at løse denne slags komplikationer, men det er ikke givet, at skiftet går igennem. Som sportsdirektør Planes udtalte for få dage siden, så lukker transfervinduet først ned den 5. oktober, så der er tid nok til at finde en løsning.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder