Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman er stadig ikke registreret som Barca-træner

Nyheder - 17. september 2020Koeman er stadig ikke registreret som Barca-træner

©


Ronald Koeman har allerede stået i spidsen for Barca ved adskillige træningspas samt to kampe mod Nastic og Girona, hvor man begge gange har vundet 3-1. Om 10 dage venter den første ligakamp, men det er slet ikke sikkert, at Koeman sidder på bænken til den kamp.

Selvom hollænderen er træner i Barca, så har klubben været så sløve med arbejdet, at Koeman slet ikke er registreret som ny Barca-træner hos det spanske fodboldforbund RFEF. Således har RFEF ikke kunne afslutte Quique Setiéns fyring, da Barca endnu ikke er nået til enighed med den nu tidligere træner.Setién knokler for at nå til enighed med Barca om, at han skal have udbetalt pengene for den resterende periode af sin kontrakt mens Barca ikke ønsker det. Man ligger derfor i forhandling og i alt i mens har man ansat Koeman, som man altså ikke kan registrere før Setién er ude af billedet.

Hvis Koeman ikke når at blive registreret, så må han ikke sidde på bænken når Barca åbner La Liga hjemme mod Villarreal om halvanden uge. Man håber naturligvis på, at man til den tid nok skal få styr på situationen, men at man endnu ikke har fået afskaffet Setién fra systemet og indregistreret Koeman er netop en af de ting der gør, at man udefra ønsker at vælte Josep Bartomeu som klubbens præsident.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder