Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jürgen Klopp opgiver ikke drømmen om Dembélé

Transfermarked - 19. september 2020Jürgen Klopp opgiver ikke drømmen om Dembélé

© AS


Jürgen Klopp har længe været interesseret i Ousmane Dembélé, men Barca har afvist gang på gang, da man stadig har tiltro til franskmanden, som siden 2017 kun har spillet 74 kampe på grund af et hav af skader. I dag ser han fit ud og han har allerede spillet to kampe mod Nastic og Girona og man håber på, at han endelig kan få sit gennembrud.

Men i Liverpool giver man ikke op. Til trods for en offensiv bestående at Mo Salah, Firmino og Sadio Mané, så ønsker Jürgen Klopp at tilføje noget bredde og mere kvalitet. Derfor har han stadig et ønske om at hente Dembélé - hvis ikke på en permanent aftale, så i hvert fald på lån. Men umiddelbart er Barca ikke interesseret.

Liverpool har tilbudt at betale en lille sum penge for at få fingrene i en lejeaftale med Dembélé og derudover er englænderne også klar til at betale hans løn, men i Barca ser man det ikke som en gevinst overhovedet, at sende Dembélé ud på en lejeaftale selvom man slipper for at betale hans løn og derfor er interessen for handlen ikke gensidig.

Dembélé har ikke spillet en officiel kamp siden november 2019, men med træningkampe mod Nastic og Girona samt med spilletid i aften mod Elche i Gamper-kampen håber han på, at han mod Villarreal om en uges tid endelig kan slå sig igennem.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder