Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Ronald Koeman dropper Riqui Puig!

Transfermarked - 19. september 2020Medie: Ronald Koeman dropper Riqui Puig!

© AS


Lørdag formiddag blev der smidt lidt af en bombe i Barca, da klubben offentliggjorde truppen til aftenens Gamper-kamp hjemme mod Elche. Her var Riqui Puig nemlig ikke blevet udtaget og nu kan RAC1 meddele, at der er en helt specielt årsag til det.

Således har Ronald Koeman ingen fidus til Puig, og spilleren er allerede blevet fortalt, at træneren ikke regner med ham i denne sæson. Det eneste positive er, at Koeman har givet Puig besked mens transfervinduet er åbent og derfor har Puig mulighed for at blive eller skifte - alt efter, hvad han tænker er det rigtige at gøre. Koeman har dog angiveligt fortalt Puig, at det bedste ville være at finde sig et andet sted.

Riqui Puig er ellers blandt de absolut største midtbanetalenter med sit forrygende overblik, gode afleveringer og tendens til at løbe solen sort - men Ronald Koeman er ikke blevet overbevist siden han ankom til Barca og i dag kom kniven så for Puig. Han er måske den spiller, man mindst havde forventet ville blive droppet for sæsonen.21-årige Puig spiller ikke med i aften, da han slet ikke er udtaget til stor forundring blandt Barcas fans, da han uden lige er blandt de få spillere, som menes at have en fremtid på førsteholdet i fremtiden fra klubbens andre hold. Men umiddelbart bliver det næppe i denne sæson.

Der forventes ikke at komme en officiel erklæring fra Koeman, men der er ingen tvivl om, at journalister vil gøre alt for at fange den hollandske træner efter kampen mod Elche i aften og spørge ind til situationen. Koeman gør derfor klogt i at overveje sin udtalelse nøje, da han allerede nu er ekstremt upopulær for pludselig at droppe et så stort talent.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder