Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Træningskamp: FC Barcelona 1-0 Elche

Nyheder - 19. september 2020Træningskamp: FC Barcelona 1-0 Elche

© FC Barcelona


Den sidste træningskamp inden det for alvor går løs stod på lørdag aften, da Barca i Gamper-turneringen tog imod Elche. Det startede som lyn og torden, men blev aldrig så målrig, som starten ellers havde sat næsen op efter. Ronald Koeman fik dermed sine spillere at se for sidste gang i aktion før det i næste uge gælder tre point mod Villarreal.

Barcelonas startopstilling
Neto, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Coutinho, Messi, Griezmann og Ansu Fati

Mål
- 1-0 2' - Griezmann
Der var kun spillet lidt over et minut, da Messi med en genial aflevering fandt Jordi Alba på kanten. Albas gode løb og Messis præcise aflevering sendte spanieren i en så god position, at han kunne sende bolden ind i boksen til Griezmann, som var kommet foran sin modstander og siden sparkede bolden i mål til 1-0 og dermed var kampen ligesom sparket i gang. Barca sad på spillede og trykkede Elche langt, langt tilbage, men den forrygende start blev slet ikke starten på et vildt festfyrværkeri.

Barca havde et par løse chancer og skud, men Elche havde så mange mænd tilbage i egen defensiv, at catalanerne havde svært ved at dirigiere dem op. Griezmann arbejdede benhårdt og kom til et par muligheder og det var primært fra venstre side, at der kom chancer. Højre side var totalt isoleret: Messi bevægede sig midt på banen, Coutinho og Ansu Fati skabte noget i venstre side mens Griezmann primært stod på toppen. Der skete ingenting i højre side. Det hang meget sammen med, at Griezmann bevægede sig ud i højre side når Barca ikke var på bolden, men straks søgte mod toppen når Barca havde bolden mens Sergi Roberto skubbede op fra sin backposition.

Lionel Messi var tæt på at øge føringen med et knaldhårdt frispark langt udefra, men han tvang keeper Badia ud i en stor redning. Barca dominerede klart til trods for at de ikke for alvor skabte chancer. Det kom der dog lidt mere af i indledningen af anden halvleg, da Messi kom alene igennem efter en flot aflevering fra Ansu Fati, men noget overraskende skød Messi lige på keeperen. I samme ombæring måtte han i græsset, da han blev tacklet alt for sendt. Han kom dog på fødderne igen kort tid efter, hvor han så kunne se Ansu Fati komme tæt på. Det unge komet var tæt på i flere omgange, men sigtekornet var ikke indstillet.

Med lidt over en time spillet foretog Ronald Koeman en håndfuld udskiftninger. Busquets, Ansu Fati og Griezmann gik ud. Ind kom Miralem Pjanic til sin debut mens også Dembélé og Trincao kom ind. Dembélé skulle kun bruge én boldberøring før han skabte en stor chance. Èt langt træk forbi sin modstander og ind i feltet og så sparkede han på mål, men keeperen reddede med besvær før forsvaret fik sparket bolden ud af kommunen.

Med et kvarter igen var det uhyre tæt på 2-0, da Coutinho med en fremragende vending og lille vip ind i feltet fandt Trincao, som havde taget et godt løb. Alene med keeperen formåede han dog kun at hive en god redning ud af keeperen, som fik slået bolden ud til hjørnespark. Med et kvarter tilbage var Elche tæt på at udligne, da en bold nåede om i bagrummet til en Elche-mand efter at Roberto og Lenglet så knap så gode ud, men Neto diskede op med en forrygende redning. Barca pressede igen på for det næste mål, men lige lidt hjalp det: Barca vandt kun 1-0 og det var dermed sidste kamp inden det for alvor gælder. Barca møder Villarreal i La Liga i næste uge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder