Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Semedo skifter til Wolverhampton

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 20. september 2020Journalist: Semedo skifter til Wolverhampton

© FCBN


Den meget troværdige italienske journalist Fabrizio Romano skriver her til eftermiddag, at Wolves igår sendte et bud afsted, som Barcelona i dag skulle være klar til at acceptere. Han beretter også, at Wolves og Semedo er igang med at diskutere kontrakten, hvor begge partier er optimistiske. Ifølge Fabrizio bliver handlen fuldført i løbet af de næste par timer. Semedo spillede heller ikke et eneste minut i kampen mod Elche igår.

Fabrizio Romano skriver ikke nogen pris, men en anden troværdig journalist Gianluca Di Marzio skrev, at Barcelona afviste et bud på 13 millioner euro i sidste uge. Nogle medier beretter et beløb på omkring 40 millioner euro, men det præcise beløb er endnu uvist. Wolverhampton solgte igår Diogo Jota til Liverpool for 43 millioner euro, så Wolves har altså pengene til at købe den portugisiske højreback. Wolverhampton har en trup der er baseret meget omkring portugisiske spillere med Nuno Espirito Santo i spidsen. Desuden har Wolves solgt deres irske højreback Matt Doherty til Tottenham, så de er på udgik efter en erstatning, som så bliver Nélson Semedo.

Nélson Semedo har haft op- og nedture under sin tid i Barcelona. Han har aldrig rigtig bidt sig fast i startopstillingen, hvilket også kan skyldes den store rotering i managers under hans tid i Barcelona. Da Quique Setien kom til klubben viste han gode takter, men stadig med store udsving. Nu er Koeman kommet til, og han foretrækker angiveligt Sergi Roberto over Semedo. Derudover kan Barcelona ikke købe nogle spillere før de sælger, hvorfor pengene for Semedo vil ligge lunt i lommen.

Salget af Semedo kan fundere købet af Sergiño Dest, som Barcelona og Bayern München angiveligt kæmper om. Desuden kan salget eventuelt være med til at bringe Eric Garcia, Memphis Depay eller Georginio Wijnaldum til klubben.

Nélson Semedo spillede 142 kampe i Barcelonatrøjen med to mål og 11 assist til følge.

Se Fabrizio Romanos tweet nedenunder:FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder