Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: PAOK lejer Moussa Wagué

Transfermarked - 21. september 2020Officielt: PAOK lejer Moussa Wagué

© BBC


Moussa Wagué blev for nyligt spottet i lufthaven i græske Thessaloniki og så var klokken lige som slået. I dag bekræfter Barca, at man er nået til enighed med PAOK om en lejeaftale for resten af sæsonen. Igen tyder det på, at man ikke har formået at sælge spilleren.

I sidste sæson blev han udlejet til Nice, men den franske klub valgte at sende Wagué retur til Barca og dermed måtte Barca igen finde ud af, hvad der skulle ske med højrebacken. Man har ingen planer med ham, og derfor ledte man efter en klub, som var klar til at hente ham. Det bliver dog kun til en lejeaftale.

Barca bekræfter, at PAOK overtager Wagués kontrakt og dermed sparer man den løn, selvom han absolut ikke er blandt de løntunge spillere i truppen. Han fik sin debut på førsteholdet den 13. april 2019 i en kamp mod Huesca, og har siden spillet både i La Liga og Champions League.

I Champions League debuterede han i slutningen af opgøret mod Dortmund og spillede siden mod Inter på udebane, hvor Ansu Fati løb med titlen som matchvinder. Han var en del af truppen der vandt ligaen i 2018/2019 og benyttede siden halvdelen af 2019/2020 sæsonen på leje i Nice.

Europe he made his debut in the closing minutes of a game against Borussia Dortmund and then featured against Inter Milan as well. Wague was part of the Barça squad that won the league in 2018/19 and he spent the second half of the 2019/20 season on loan at French club Nice.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder