Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig opgiver ikke: Bliver i Barca

Transfermarked - 21. september 2020Riqui Puig opgiver ikke: Bliver i Barca

© Marca


Det var noget af en bombe, som Ronald Koeman smed lørdag, da han fortalte Riqui Puig, at han nok ikke skulle forvente meget spilletid, da der er en håndfuld spillere foran ham i køen. Trænede anbefalede endda en lejeaftale, men så vidt kommer man med stor sandsynlighed ikke.

Riqui Puig er blandt de absolut største talenter ikke bare i Barca men i verden på sin position og Barca-fans verden over fik sig noget af et chok, da nyheden så lyset for første gang. Siden har Puig overvejet sin situation, da han netop nu kan gøre noget ved det i og med at transfervinduet er åbnet, men han har valgt at blive i Barca. Det fortæller flere spanske kilder.

Den tidligere tennis-spiller Abel Rincon, som er tæt på Puig, har i mandag aften uploadet et billede til Twitter med teksten 'Se queda' (Han bliver) efterfulgt af et billede sammen med Puig. Man så det også i 2017, da Piqué smed et billede op på Twitter med Neymar, men det endte alligevel med at Neymar skiftede. Det er dog en helt anden historie i dag.

Alt tyder på, at Puig bliver i Barca, men så længe transfervinduet er åbent, kan intet afvises.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder