Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sergiño Dest erstatter Nelson Semedo

Transfermarked - 21. september 2020Medie: Sergiño Dest erstatter Nelson Semedo

© Goal


Barca bekræftede i dag, at Nelson Semedo med tilladelse fra klubben ikke deltog i træningen. Det gjorde han ikke, da han skulle forhandle de sidste detaljer på plads med Wolverhampton. Det fortælle Mundo Deportivo, Marca, AS og Sport på én og samme tid.

Semedo er på vej videre og da Barca i dag bekræftede, at Moussa Wagué fortsætter karrieren på en lejeaftale i PAOK, har man reelt set ingen højrebacks på holdet udover Sergi Roberto, som dog ikke høster de helt store roser. Men Semedos salg er et nødvendigt skridt for at dække pladsen.

Således er Ajax-spilleren Sergiño Dest den udvalgte til at erstatte Semedo og selv er Dest da også kæmpe Barca-fan hvilket han aldrig har lagt skjul på. Han er også en favorit hos mange Barca-fans til at snuppe pladsen efter Semedo.Dest er kun 19 år og har derfor mange år foran sig endnu men en rigtig flot sæson for Ajax sidste sæson satte ham for alvor på kortet og mange store europæiske klubber kiggede hans vej. Specielt Bayern München har været ekstremt interesseret i ham og er egentlig i kamp med Barca om hans underskrift, men skal man tro Voetbal, så har Dest udelukkende planer om at skrive med Barca hvis de banker på hans dør - og det forventes at ske straks som man har pengene til det efter salget af Nelson Semedo.

Semedo har spillet 124 kampe for Barca siden han kom til fra Benfica i 2017.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder