Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca og City enig om Eric Garcia

Transfermarked - 22. september 2020
Medie: Barca og City enig om Eric Garcia

©


Barca har i ugevis været opsatte på at hente Eric Garcia fra Manchester City og nu ligner det endelig at de to klubber kan enes efter at englænderne ellers afviste Barca i første omgang. Der er tale om en transfer til en værdi af 18 millioner, erfarer El Chiringuito-journalisten Josep Pedrerol.

Der er tale om en aftale mellem Barca og Manchester City netop som Barca har fået bekræftet, at Wolverhampton køber Nelson Semedo og dermed har man penge til blandt andet at hente Eric Garcia, som selv bekræftede over for City for nogle uger siden, at han ikke havde intentioner om at forlænge opholdet på Etihad Stadium.

City ville egentlig have 20-23 millioner euro, men man er landet på 18 millioner euro og dermed får Barca en af de spillere, som har lagt øverste på transferlisten. Koeman ser Garcia som den fjerde mand i forsvaret efter Piqué, Lenglet og Araujo. Det betyder, at Samuel Umtiti ikke har nogen fremtid i klubben, men det er også et spørgsmål om man kan få ham solgt.

Der er tvivl om hvornår man vælger at offentliggøre handlen, da City gerne vil have fingrene i en ny centerback først. De arbejder på situationen, men det må forventes, at skiftet først går igennem tæt inden at transfervinduet lukker ned den 4. oktober.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder