Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca sender B-spiller på græs i Villarreal

Transfermarked - 22. september 2020Barca sender B-spiller på græs i Villarreal

© Villarreal CF


B-holdets forsvarsspiller Jorge Cuenca har ikke udsigt til at slå igennem lydmuren og lande på førsteholdet, så han har været åben over for tilbud, som er kommet ind af døren, og nu har han valgt sin næste klub. Villarreal har købt ham fri, men Barca har sikret sig en fin aftale.

Villarreal køber Jorge Cuenca for 2,5 millioner euro som kan stige til 6,5 millioner euro i forbindelse med aftalte variabler alt efter hvordan han præsterer for den gule ubåd. Derudover har Barca også sikret sig en tilbagekøbsklausul og hvis man ikke ønsker at gøre brug af den, så modtager man 20% af et eventuelt fremtidigt salg.

Dermed stopper Jorge Cuenca altså i Barca, hvor han har været siden 2017. Han nåede at spille 65 B-kampe og fik også debut på førsteholdet den 31. oktober 2019 i Copa del Rey mod Cultural Leonesa. Desuden har han skrevet sig ind i klubbens historiebøger, da han var den første målscorer på det nye Johan Cruyff Stadium.

Cuenca, som er født 17. november 1999, skal nu forsøge at gøre sig i Villarreal, hvor han har fået en kontrakt for de kommende fem sæsoner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder