Annonce


Annonce

Annonce

Barca sender Akieme på leje i Almeria

Transfermarked - 22. september 2020




Barca er godt i gang med at rydde op og sender i disse dage mange spillere ud af døren. Både første- og B-holdet er i gang med en større rokade og denne gang er turen kommet til Sergio Akieme, som er blevet sendt sydpå - nærmere bestemt Almeria.

Små 800 kilometer sydpå skal Akieme fremover folde sine kvaliteter ud, når han for resten af denne sæson skal forsøge at vinde kampe for Almeria, der har lejet ham. Barca bekræfter, at lejeaftalen løber til den 30. juni 2021 og desuden har Almeria sikret sig en garanteret købsoption på Akieme - så hvis han præsterer, så kan de altså købe ham fri. Hverken Barca eller Almeria melder ikke om en eventuel købspris.

Akieme landede hos Barcas B-hold i 2019, da han rykkede fra madrilenske Rayo Vallecano til Catalonien. Han nåede at spille 24 kampe under Garcia Pimienta hvoraf 23 af kampene var som starter. Hans nuværende kontrakt løber til 30. juni 2021, men der er mulighed for at forlænge den med yderligere to sæsoner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca sender Akieme på leje i Almeria

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder