Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Semedo siger farvel til Barca

Transfermarked - 22. september 2020




Nelson Semedo har tirsdag aften bekræftet, at han er fortid i Barca. Det betyder, at han allerede nu ved, at han ikke længere skal trække Barca-trøjen over hovedet. Der er ingen tvivl om, at han rykker til Wolverhampton - men i første omgang er det Barca, som han fokuserer på at få sagt farvel til.

Det sker på Instagram, hvor han i et opslag takker for opholdet. Det gør han i forbindelse med, at aftalen med Wolverhampton er nået til vejs ende og alt, der mangler, er en bekræftelse af de to klubber.

Der tale om en transfer til en værdi af 32-35 millioner euro plus variabler, men dette er endnu ikke bekræftet fra officiel side af. I mellem tiden kan du læse Semedos afskedsbrev her.



Nelson Semedo
- Mange tak til Barcelona for at give mig chancen for at udleve min drøm om at spille i denne trøje, spille på Camp Nou samt at lære og nyde det det bedste i verden.

- Tak for at jeg kunne vokse som spiller og som person. Det var tre fantastiske år og jeg vil aldrig glemme det. Tak til mine holdkammerater, tak til staben, tilhængerne og til alle de personer, som har hjulpet mig til i dag.

- Al held og lykke. For evigt taknemmelig. Visca al Barça! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Semedo siger farvel til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder