Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Barca og Ajax enig om Sergiño Dest

Transfermarked - 23. september 2020Medier: Barca og Ajax enig om Sergiño Dest

© ESPN


Der kom i går et gennembrud i Barcas interesse for Ajax-spilleren Sergiño Dest. Samtlige spanske medier kunne i aftes melde, at klubberne var nået til enighed om transferen af højrebacken. Det skete umiddelbart efter, at Nelson Semedo på sociale medier havde sagt farvel til Barca.

Barcas CEO Oscar Grau var manden der lukkede handlen i aftes. Ifølge catalansk TV3, så lyder prisen på 20 millioner euro plus yderligere fem millioner euro i variabler som udelukkende kan indløses alt efter hvor godt Dest klarer sig i Baca. Pengene får Barca fra salget af Semedo.

Portugiseren er i går blevet enig med Wolverhampton om de personlige vilkår og samtidig blev Barca og Wolverhampton også enig hvorfor man bør kunne forvente, at skiftet offentliggøres i dag, selvom Semedo allerede har sagt farvel. Barca menes at indhente mellem 32-35 millioner euro for Semedo hvoraf man bruger 20 millioner euro på Dest.

Barca fik nærmest intet for salgene af Ivan Rakitic og Arturo Vidal og derudover forventes der ikke at komme det store ud af Luis Suárez - men til gengæld sparer man enorme lønkroner hvilket var blandt målene for klubbens ledelse denne sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder