Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca og Atletico enig om Suárez

Transfermarked - 23. september 2020Avis: Barca og Atletico enig om Suárez

©


Nu er der endelig styr på situationen. Luis Suárez' skifte til Atletico Madrid kan nærmest ikke være anderledes. I aftes blev Barca og Atletico Madrid enig om handlen og dermed får Barca sin vilje, da de ønsker penge for Suárez - men absolut ikke mange af dem.

Suárez' skifte til Juventus røg i vasken for få dage siden og i mellem tiden havde Atletico Madrid meldt sin interesse og derfor måtte Suárez svare på madrilenernes besked da han var klar over, at skiftet til Juventus ikke blev til noget. Siden har Suárez accepteret de personlige vilkår og i aftes var det så klubberne, som skulle blive enige. Og det blev de, melder Mundo Deportivo og SPORT mens journalisten Fabrizio Romano følger op:- Atletico Madrid og Barca er nået til enighed om transferen af Suárez. Aftenens møde (i går) var 100% positiv. Der er ingen problemer lige nu. Han skifter til Atletico Madrid. Det handler kun om tid. Suárez er hermed en 'rojiblanco'.

Fabrizio Romano nævner samtidig, at det hele er faldet på plads efter som Atletico Madrid er blevet enig om at sende Alvaro Morata til Juventus. Morata havde et stort ønske om at få skiftet ført igennem og det ser endelig ud til, at alt er faldet på plads. Det varer ikke længe før billeder af Suárez i Madrid dukker op.

33-årige Suárez har været i Barca siden 2014 og har spillet 283 kampe med 198 mål til følge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder