Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer at udleje unge Pedri

Transfermarked - 23. september 2020Barca overvejer at udleje unge Pedri

© Francesc Adelantado


Han er bare 17 år, men han har allerede vist sig flot frem på den spanske scene for Las Palmas og nu også i pre-season fro Barca. Men virkeligheden er, at han kun er 17 år og har behov for at udvikle sig og mens man skulle tro, at Barca var det perfekte sted til det, så overvejer klubben at udleje ham.

Der er stor konkurrence på Pedris favoritposition og han er købt ind til fremtiden hvorfor man går med tanker om at udleje ham, så han kan få en masse spilletid og samtidig udvikle sig. Man har allerede afvist adskillige tilbud fra forskellige klubber, men den sportslige ledelse på Camp Nou genovervejer angiveligt situationen, erfarer Marca.

Situationen er den, at man kun ønsker at udleje ham til et andet La Liga-hold, så han får mere erfaring med spansk fodbold, men man afviser heller ikke at beholde ham i truppen, da man naturligvis ikke kan gardere sig mod eventuelle skade og her vil han være en rigtig stærk spiller at få ind - og det vil samtidig give ham spilletid på Barcas hold.

Ronald Koeman var da også ude og rose Peri i sidste uge og slog fast, at han absolut har kvaliteten til at spille med. Spørgsmålet bliver dog udelukkende hvor mange chancer han får, da man trods alt satser på nogle andre spillere.

- Han er et stort talent på bare 17 år og han er en vigtig signing for fremtiden. Han har trænet med os og han har kvaliteten til at spille. Vi må se, hvor meget han kan deltage i sæsonen, forklarede Koeman i sidste uge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder