Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Grædende Suárez har sagt farvel til Barca

Transfermarked - 23. september 2020Grædende Suárez har sagt farvel til Barca

© AS


Der er ingen tvivl om, at Luis Suárez er en Barca-legende. I seks år har han bombet mål ind på stribe for klubben svarende til 29 pr. sæson, men nu er eventyret ved at være slut. I dag var han på Barcas træningsanlæg for at sige farvel til sine holdkammerater. Han nærmer sig et skifte til Atletico Madrid.

Alt er på plads, det er bare formaliteterne, der skal igangsættes nu. Det betyder, at han underskrive en opsigelsesaftale med Barca og dernæst underskrive sin kontrakt med Atletico Madrid. Adskillige journalister så til, da Suárez forlod Ciutat Esportiva i dag og de alle beretter, at han grædende satte sig ud i sin bil efter at have sagt farvel til holdkammeraterne.

Det er i virkeligheden et sørgeligt kapitel, som smækkes i, men Barca mener, at det er bedst for klubben at sende ham afsted nu, da han er blandt de absolut mest løntunge spillere i truppen og på den måde får man lidt luft i budgettet. Men uden det økonomiske aspekt er det en legendarisk Barca-angriber, man skal sige farvel til.

Lige nu venter man blot på nyheden om, at han er færdig i Barca og skifter til Atletico Madrid. Der er ingen tvivl om, at det sker - det handler kun om tid før klubberne offentliggører skiftet.Her kører Suárez væk


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder