Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: Barcas transfervindue 2020/2021

Transfermarked - 24. september 2020




Efter at Barca blev maltrakteret af Bayern München i Champions League gik præsident Bartomeu ud og slog fast, at det nu er tid til en gennemgribende ændring i truppen. Egentlig overvejede han at ændre i truppen efter den skandaløse aften på Anfield, men han droppede idéen og formåede ikke at forstærke holdet yderligere.

Nu har man år efter år været en pinlig genstand for de øvrige klubber i Europa og derfor har Bartomeu forsøgt at rydde op i truppen. Flere spillere har allerede forladt klubben mens man fortsat venter på, at der bliver handlen. Her får du det fulde overblik hidtil i transfervinduet for sæsonen 2020/2021.

SOLGT
Arthur: 72 millioner euro (10 millioner euro variabler)
Nelson Semedo: 30 millioner euro (10 millioner euro variabler)
Ivan Rakitic: 1,5 millioner euro (9 millioner euro variabler)
Luis Suárez: 0 euro (6 millioner euro variabler)
Arturo Vidal: 0 euro (1 millioner euro variabler)
Moussa Wagué: 0 euro (udlejet)

KØBT
Miralem Pjanic: 60 millioner euro (5 millioner euro variabler)

TOTAL
+ 43,5 millioner euro



Barca har således solgt for 103,5 millioner euro, som ved fuld gevinst af variablerne kan ramme 139,5 millioner euro. Derudover har man kun brugt penge på Miralem Pjanic og man står lige nu med et plus på 43,5 millioner euro. Her skal pengene blandt andet gå til en højreback - højst sandsynligt Sergino Dest samt en angriber efter at man altså sendte Nelson Semedo og Luis Suárez ud af klubben.

Der er fortsat tid tilbage i transfervinduet og Barca fokuserer lige nu på at få lukket aftaler så man ikke ender med at komme svagere ud af transfervinduet. Hvem man får hentet bliver spændende at se - men indtil videre har man fokuseret på at rydde op i truppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Barcas transfervindue 2020/2021

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder