Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca henter Sergiño Dest

Transfermarked - 1. oktober 2020




Sergiño Dest har haft rigeligt med tilbud på bordet og en af dem kom fra Barca. Selvom Bayern München længe så ud til at være hans foretrukne valg, så har højrebacken altså besluttet sig for at spille for Barca og nu er handlen bekræftet.

Barca henter Dest i Ajax for 21 millioner euro, men prisen kan ende på 26 millioner euro, da der også er variabler inkluderet. Dest får en 5-årig kontrakt som og er blevet udstyret med en frikøbsklausul på 400 millioner euro svarende til 3 milliarder kroner.



I morgen, fredag den 2. oktober klokken 13.45, bliver Sergiño Dest officielt præsenteret som ny Barca-spiller efterfulgt af et pressemøde, som kan ses på Barca TV+.

Dest er født den 3. november 2000 i Almere i Holland og er blandt de mest spændende højrebacks i verden i disse dage. I en alder af bare 19 år har han kæmpet sin vej ind til Ajax' startopstilling i sæsonen 2019/2020 og han har spillet så godt, at han faktisk havde tilbud fra både Bayern München og Barca - men han endte altså med at vælge catalanerne.

Se Sergiño Dest træde ind på Camp Nou for første gang
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca henter Sergiño Dest

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder