Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Everton lurer igen på Jean-Clair Todibo

Transfermarked - 25. september 2020
Everton lurer igen på Jean-Clair Todibo

© AS


Efter at have sagt farvel til Luis Suárez i går, er turen nu kommet til Jean-Clair Todibo, Samuel Umtiti og Rafinha. Senest nyt er, at Everton igen lurer på Todibo, som de også gjorde det sidste år. Hvis Schalke 04 havde haft råd, så havde de købt Todibo - men økonomien i den tyske klub er hårdt ramt og derfor er han at finde i Barca i dag.

Barca har dog ingen særlige planer for Todibo og derfor arbejder man på at få sendt ham ud af klubben og helst permanent. Man kan også godtage et lejeophold med købsoption, men den sportslige ledelse arbejder på at finde en klub, der er villig til at købe ham fri. Måske er den klub Everton.

I hvert fald melder Liverpool Echo, at cheftræner i Everton, Carlo Ancelotti, har bedt sin klub om at undersøge muligheden for at hente Todibo inden transfervinduet lukker den 5. oktober. Det er ved at spidse til for Barca, da der kun er 10 dage tilbage - og det vil Everton forsøge at udnytte, da de er klar over, at Barca ikke har planer med Todibo.

Til gengæld er Todibo ikke blandt de løntunge spillere, så i Barca accepterer man ikke hvad som helst som man har set med Vidal, Suárez og Rakitic, der løb til en høj løn, der nu er frigivet som følge af deres klubskifte.

20-årige Todibo har spillet 5 kampe for Barca og 10 for Schalke 04.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder