Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lyon overvejer at låne Samuel Umtiti

Transfermarked - 25. september 2020Lyon overvejer at låne Samuel Umtiti

© Tim Clayton/Corbis - Getty Images


Samuel Umtiti har ikke ligefrem sit kaffebord fyldt med tilbud fra diverse europæiske topklubber. Det skal han se langt efter. Den primære årsag finder man hos hans skrøbelige knæ, som har været opereret efter adskillige skader. I dag vurderes han usikker i Barca og klubben arbejder på at sende ham videre i karrieren.

I Barca er man dog klar over de minimale tilbud, som Umtiti har fået. Det hænger sammen med, at han lige nu tjener en god løn i Barca og den er der ikke mange klubber, som er klar på at give ham, da han er en stor risiko at løbe taget hans skadeshistorik i betragtning. Han har ikke tabt humøret og han smiler altid - men spilleminutter får han ikke mange af.

Ifølge velorienterede L'Equipe, så overvejer Umtitis tidligere arbejdsgiver, Lyon, at hente ham tilbage på en lejeaftale. Den franske klub er dog klar over, at Umtiti har en høj løn, han har ikke spillet meget og så er han ofte skadet. Derfor vil man forsøge at forhandle hans løn ned men samtidig inkludere en købsoption således at Barca har en reel chance for at sælge ham sommeren 2021. Hans kontrakt løber til 2023, men ingen klubber har i sine at betale hans milliard-klausul.

Transfervinduet lukker den 5. oktober og Umtiti er endnu et step på vejen for Barca, som er i konstant bevægelse på transfermarkedet, hvor man forhandler på kryds og på tværs for at forstærke sig forud for den kommende sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder