Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman om Suárez: Det var klubbens beslutning

Transfermarked - 26. september 2020Koeman om Suárez: Det var klubbens beslutning

©


Legendariske Luis Suárez er færdig i Barca og ny mand i Atletico Madrid, men det var ikke Ronald Koeman, som kom til Barca og smed ham ud. At rive Suárez' kontrakt i stykker var alene klubbens beslutning, forklarede Ronald Koeman på sit pressemøde forud for kampen mod Villarreal i morgen.

Koeman erkendte, at han snakkede med Suárez og gjorde det klart, at angriberen absolut vil være en del af truppen, men at han nok ikke skal forvente lige så meget spilletid som hidtil. Derefter var det klubbens beslutning, at finde en kontraktlig løsning der betød, at Suárez kunne rykke videre.

- Det lader til, at jeg er den onde person, men sådan er det ikke. Fra første dag har jeg udvist enorm respekt for Suárez som spiller og person. Han har trænet med på et højt niveau og jeg forklarede ham tydeligt, at det vil være svært at give ham lige så meget spilletid, men at hvis han blev i klubben, så ville han være en del af truppen, forklarede Koeman og fulgte op:

- Det var klubbens beslutning. Før jeg skrev under på min kontrakt havde klubben allerede truffet nogle beslutninger og jeg støttede op om beslutningerne. Det er ikke bare min beslutning, som træner, men klubbens, da man ønsker at ændre på holdet og køre unge spillere ind. Der er gensidig respekt mellem Suárez og jeg og vi har åbent talt om fremtiden. Nu har han fået muligheden i Atletico Madrid og jeg ønsker ham al held og lykke, kom det fra Koeman.

En anden ting, som også var et tema på pressemødet var Riqui Puig. Her slog Koeman fast, at den unge spiller bliver en del af truppen mod Villarreal.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder