Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan stiller Barca op i aften

La Liga - 27. september 2020Avis: Sådan stiller Barca op i aften

© Quality Sport Images / Getty Images


Barca er endelig på banen igen i La Liga i aften når Villarreal kommer forbi. Det bliver den samme flade følelse som slutningen af sidste sæson, da tilskuere endnu ikke er velkommen på stadion som følge af corona-restriktionerne, men på banen skal spillet være langt bedre end i sidste sæson.

Hos både SPORT og Marca tror man ikke på den store forandring. Avisen tror på, at Koeman holder fast i den stamme, som også spillede i sidste sæson, dog med undtagelse af at Coutinho kommer ind - spørgsmålet er hvor han skal spille da også Griezmann og Messi forventes at være på banen fra første fløjt.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Neto, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Coutinho, Messi, Griezmann og FatiNeto spiller i målet, da Ter Stegen fortsat er ved at komme sig efter en knæoperation. Derudover har man solgt Semedo og udlejet Wagué, så Roberto er selvskrevet til højrebacken indtil man når til enighed med Ajax om Sergino Dest. Lenglet spiller foran Umtiti mens Koeman næppe tør at pille Piqué af holdet permanent, selvom forsvarsspilleren har fået enorm kritik.

Mellem midtbane og angreb bliver det spændende at se, hvad Koeman finder på. Reelt set tror SPORT og Marca kun på, at Busquets og De Jong starter på midten med Coutinho på den offensiv midt med Messi og Ansu foran sig og Griezmann på toppen.

Der er kick off i aften klokken 21 og den bekræftede startopstilling lander en time før. Den kan du se her på BarcelonaFC.dk.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder