Annonce


Annonce

Annonce

Koeman: Jeg brokkede mig over Ansu

La Liga - 28. september 2020




Ronald Koeman stod i går for første gang i spidsen for Barca i en officiel kamp og her kunne han se Ansu Fati stjæle showet med to flotte mål samtidig med at han fremtvang et straffespark. Efter kampen var det naturligvis en glad Koeman, som mødte pressen.

- Jeg er glad på Ansu Fatis vegne. Han har en stor fremtid foran sig. Jeg brokkede mig en lille smule over ham i sidste uge, da han ikke viste sin bedste præstation i pre-season, men han er kun 17 år og han får en stor fremtid, men der er nogle ting, som skal forbedres - af og til mangler han at koncentrere sig.

- Det vil selvfølgelig være godt at have en 9'er, men vi kan også spille uden. Jeg er glad for Griezmanns kamp og det betyder ikke noget for mig om han scorer eller ej. Generelt set er jeg glad for hvad jeg så i første halvleg, hvor vi dominerede klart. Vi spillede som et godt hold.

Koeman får ikke meget hvile for allerede torsdag aften står Barca klar på banen igen når de på udebane møder Celta Vigo. I sidste sæson smed man mesterskaber på Balaidos i en kamp, hvor Griezmann fik stor kritik for sin måde at stå på i en frisparksmur, da Iago Aspas let sparkede bolden i mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Jeg brokkede mig over Ansu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder