Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati: Messi hjælper mig hele tiden

Nyheder - 28. september 2020Ansu Fati: Messi hjælper mig hele tiden

© Getty Images


Ansu Fati er verdens klart mest formstærke talent i disse dage og den unge angriber sprudlede igen i går, da han tilintetgjorde Villarreal højre forsvarsspillere. Han gjorde lige præcis, hvad der passede ham, og med to mål og et fremtvunget straffespark var han klart kampens spiller.

Efter opgøret blev han bedt om at sætte nogle ord på kampen og hans sammenspil med Lionel Messi og han skjuler på ingen måde, at han har set op til Messi siden han var yngre.

- Når en angriber scorer mål, så bliver man automatisk desperat efter at score endnu flere mål og det skete for mig. Afleveringen fra Jordi Alba var virkelig god; jeg skulle bare sende bolden i mål, kom det ydmygt fra Ansu Fati, som bragede bolden med præcision op i krogen til 1-0, til Barca TV efter kampen.

- Holdet har et stort ønske og vi fortsætter med at forbedre os og det, som vi så i første halvleg, er den vej, vi skal fortsætte på.

- At spille sammen med Messi er noget, som jeg har drømt om længe og nu kan jeg endelig sige, at jeg spiller sammen med ham. Han hjælper mig hele tiden og han giver mig konstant råd. Både på banen til kamp og til træning hjælper han mig. Jeg er virkelig glad, kom det fra Barcas stjerneskud.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder