Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang bekræfter: Afviste Barca

Transfermarked - 28. september 2020
Aubameyang bekræfter: Afviste Barca

©


31-årige Pierre-Emerick Aubameyang skulle tygge grundigt på det kontrakttilbud, som Arsenal kom med denne sommer, da han havde tilbud fra adskillige klubber. Aubameyang bekræfter, at Barca også bød på ham, men der var to grunde til at han i sidste ende valgte at blive i Arsenal. Det fortæller han til Canal +.

- Jeg havde flere tilbud på bordet. Der var et stort et fra Barca, men også fra andre klubber. Men min prioritet var at blive i Arsenal af to grunde:

- Den første grund er cheftræner Mikel Arteta. Vi talte rigtig meget mens vi var isoleret derhjemme og han overbeviste mig om projektet i Arsenal og fortalte mig, at jeg kunne skifte klub og vinde trofæer, eller blive en legende i Arsenal.- Derudover valgte jeg at blive på grund af den kærlighed, som fansene og folket i klubben har vist mig. De har behandlet mig som en af deres egne siden jeg ankom og derfor valgte jeg at blive, forklarer Aubameyang og bekræfter således, at han altså afviste et udspil fra Barca.

Det var for nogle måneder siden ikke en hemmelighed, at Barca var interesseret i Aubameyang, men der var aldrig noget konkret eller bekræftet. Det er først nu, at Aubameyang fjerner bladet fra munden og fortæller, at medierne faktisk ramte plet da de nævnte, at Barca havde budt på ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder