Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi rykker op på siden af Xavi og Rexach

La Liga - 29. september 2020
Messi rykker op på siden af Xavi og Rexach

© FC Barcelona


Lionel Messi er rekordernes mand, men der var en stor chance for at han slet ikke skulle have spillet med mod Villarreal i søndags. Således kæmpede han en hård kamp for at blive solgt i dette transfervindue, men da præsident Bartomeu forklarede Messi, at han skulle finde en klub, der ville betalte 5 milliarder kroner, faldt hele planen om et klubskifte til jorden.

Præsidenten insisterede, at han ikke ville lade Messi gå for mindre end frikøbsklausulen på 5 milliarder kroner. Det er umuligt for en klub at betale så mange penge, og derfor måtte Messi mod sin vilje blive i klubben, som han elsker så meget. Derfor var han på banen mod Villarreal, hvor han rundede en ny milepæl.

Messi har nemlig nu spillet med i 17 La Liga-sæsoner i træk og rykker dermed op på siden af Xavi og Carles Rexach, som har præsteret det samme. Xavi fra 1998 til 2005 og Rexach fra 1965 til 1981.

Udover at have spillet med i 17 ligasæsoner i træk, så har Messi også scoret i 17 ligasæsoner i træk. Således fik kampens spiller Ansu Fati fremtvunget et straffespark, som Messi sparkede i mål. Det var mål nummer 635 i 723 kampe startende med det første mål tilbage i maj 2005 mod Albacete - med assist fra Ronaldinho.

Hverken Xavi eller Rexach kan dog prale af at have scoret i alle 17 sæsoner som Messi.


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder