Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mistillidsvotum: Nu skal stemmerne valideres

Nyheder - 29. september 2020Mistillidsvotum: Nu skal stemmerne valideres

©


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu er udmærket klar over, at han med stor sandsynlighed synger på sit vers. Et mistillidsvotum er indledt mod ham og efter at der blev samlet nok stemmer ind til tiden, er det nu endelig tid til at stemmerne bliver kontrolleret således, at man kan udelukke, at nogle er købt, forfalsket eller på anden vis fremskaffet.

Victor Font, som også er imod Bartomeu, er rasende over, at man som klub i 2020 ikke har ændret proceduren for at indhente stemmer ved at digitalisere det fremfor at det hele foregår fysisk. Ikke desto mindre formåede man at aflevere over 20.000 stemmer til tiden mens grænsen fra 16.520. Dermed fik han altså samlet nok stemmer ind.

Før man kommer så vidt, hvor der skal en intern afstemning til blandt bestyrelsen, skal stemmerne først valideres. Derfor har man fundet frem til fem mand, som skal stå for valideringen af stemmerne:

- Josep Maria Vallbona: Neutral fra FCF-bestyrelsen (præsident)
- Marta Plana: Bestyrelsesmedlem i Barca
- Jordi Argemí: Bestyrelsesmedlem i Barca
- Jordi Farré: Stifter af mistillidsvotumet
- Josep Triadó: Medstifter af mistillidsvotumet

Bestyrelsen mødtes i dag klokken 9.30 og i løbet af 10 arbejdsdage skal de sikre, at stemmerne kan godkendes. Under valideringsprocessen bliver medlemmerne ringet op for at bekræfte, at de har underskrevet så man på den måde kan sikre, at der er tale om reelle underskrifter.

Senest den mandag den 12. oktober vil der være svar på valideringen af stemmerne.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder