Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Dembélé tæt på Manchester United!

Transfermarked - 29. september 2020
Breaking: Dembélé tæt på Manchester United!

© AS


En kæmpe nyhed er i dag sluppet ud fra Spanien: Barca er tæt på at lukke en aftale med Manchester United, som sender Ousmane Dembélé til den engelske storklub. Det fortæller kilder tæt på situationen til AS, som netop har breaket nyheden.

AS meddeler, at der er tale om en handel, der indbringer Barca mellem 50 og 60 millioner euro som man så vil bruge til at finansiere købet af Memphis Depay. Barca er oprigtigt interesseret i Depay, men man har ikke økonomien til at hente ham og derfor bliver man nødt til at sælge ud for at hente ind.

Ousmane Dembélé er således nøglen til at Barca kan hente Depay - ligesom Nelson Semedo er nøglen til at man kan hente Sergiño Dest, som menes at lande i Barca i aften eller i morgen. Manchester United har ellers været glade for Ansu Fati og har budt på ham to gange, men begge gange er englænderne blevet afvist.Siden har Barca tilbudt dem Ousmane Dembélé og efter adskillige snakke frem og tilbage mener AS nu at vide, at de to klubber er tæt på at være enige om transferen af den franske angriber, som for første gang i rigtig lang tid har været fit for fight i snart to måneder.

Udover, at man kommer af med Dembélé og indbringer 50-60 millioner euro, så får man også luft i lønbudgettet, da Dembélé får en rigtig fin ugentlig hyre. Dembélé selv blev hentet til Barca i 2017 for 130 millioner euro, men Barca må se i øjnene, at skader har gjort det til et trist køb, da Dembélé på intet tidspunkt har vist sig frem. Dertil har han simpelthen været skadet for meget.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder