Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet. Sergiño Dest er landet i Barcelona

Transfermarked - 30. september 2020Bekræftet. Sergiño Dest er landet i Barcelona

© Goal


Nu varer det ikke længe før at Barca kan præsentere en ny spiller. Spørgsmålet bliver om man gør det inden eller efter den svære udekamp mod Celta Vigo. I går kom det således frem, at Bayern München var blevet informeret om, at de ikke får fingrene i Sergiño Dest, da han havde valgt anderledes.

Blot få timer senere satte Dest sig ombord på et fly og rejste til Barcelona. Her landede han sent tirsdag aften og dermed er det således bekræftet, at Barca er meget tæt på en ny højreback. Som altid kan det nå at gå galt inden at kontrakten er underskrevet, men alle detaljer er på plads hvilket var det grønne lys til at Dest rejste til Barcelona. Nu mangler der formaliteter før handlen kan bekræftes.

I spanske medier peger man på fredag som den helt store Sergiño Dest-dag. Barca afslutter således i dag forberedelserne til kampen mod Celta Vigo, som afvikles i morgen og for ikke at gå ind og forstyrre optakten til kampen, kan det virke som en god idé, at Dest først bliver præsenteret fredag. Det afholder dog ikke klubben i at bekræfte transferen allerede i dag hvis alt flasker sig.

I dag, onsdag, erfarer Sport, at Dest skal igennem det obligatoriske lægetjek. Dest ankommer efter at man valgte at sælge Nelson Semedo til Wolverhampton så man kunne få penge til en ny højreback.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder