Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Raul de Tomas er alternativet til Depay

Transfermarked - 30. september 2020Medie: Raul de Tomas er alternativet til Depay

©


Lige siden at Ronald Koeman blev hyret som ny cheftræner i Barca, har klubben været interesseret i at hente Memphis Depay til klubben. Primært fordi, at Koeman kender ham, men også fordi, at man vil bruge ham som 9'er efter at Luis Suárez blev smidt afsted til Atletico Madrid.

Men i Barca har man ikke penge i lange baner til transfers. Man måtte sælge Nelson Semedo for at være med i kampen om Sergiño Dest ligesom man nu overvejer at sælge Ousmane Dembélé for at finansiere købet af Memphis Depay. Men hvis ikke man formår at sælge Dembélé, så er der altså ikke penge til en ny og halvdyr angriber - og her kommer den kontroversielle Raul de Tomas ind i billedet, erfarer SPORT.

25-årige Raul de Tomas bor nemlig allerede i Barcelona, men problemet er den, at han spiller for lillebror Espanyol, hvor han i januar tegnede en lang kontrakt. Den 9. januar skrev han således under på en kontrakt med Espanyol frem til 2026 i en aftale, der kostede Espanyol 20 millioner euro. Barcas fans er dog ikke glade for at høre, at ledelsen er interesseret i en Espanyol-spiller.

Udover at spille i Espanyol i dag, har Raul de Tomas en fortid i Real Madrid - så det er altså to af de største Barca-rivaler, som han har repræsenteret. Han er født i Madrid og spillede for både Real Madrid C og B før han faktisk fik én kamp på førsteholdet i en Copa del Rey-kamp ude mod UE Cornellá, hvor han erstattede Karim Benzema.

Det, som typisk afholder Barca, er prisen. Catalanerne har ikke råd til at gå ud og investere stort og der er ingen tvivl om, at det er lønnen, som kan gå hen og spille en nøglerolle. Memphis Depay kræver mere end Raul de Tomas men det gavner kun Barca hvis Espanyol vil forhandle. Raul De Tomas har nemlig en frikøbsklausul på 60 millioner euro.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder