Annonce


Annonce

Annonce

Roberto om Messi: Han er virkelig tændt

La Liga - 2. oktober 2020




Lionel Messi og holdkammeraterne fik dårligere betingelser i opgøret mod Celta Vigo i aftes, da Clement Lenglet i første halvleg formåede at skrabe to gule kort sammen og måtte gå tidligt i bad. Ikke desto mindre kæmpede Barca flot og de fik hentet en 3-0-sejr hjem på en ellers svær bane.

Messi høster masser af roser dagen derpå for sit hårde arbejde uden bold og ikke mindst med bolden, hvor han var impliceret i flere af catalanernes mål - og fik fremtvunget et selvmål. Efter opgøret satte Sergi Roberto, som selv kom på tavlen i kampens sidste aktion, et par ord på sin argentinske holdkammerats præstation.

- Messi er virkelig tændt. Han løb utrolig meget og kæmpede hådt for holdet. Det er vigtigt, at han spiller med så meget lyst, kom det fra Sergi Roberto, som selv har været udskældt for sine præstationer på højrebacken, hvor han nu får konkurrence i form at Sergiño Dest, som klubben købte i går torsdag.

Roberto slog desuden fast, at hele holdet er klar på at arbejde benhårdt for at vaske sidste sæsons plet væk. Der blev arbejdet hårdt i alle kampene under preseason samt til træning og det kan nu ses til kampene, forklarede han yderligere efter opgøret mod Celta Vigo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto om Messi: Han er virkelig tændt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder