Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neto: Jeg er stolt af mine holdkammerater

La Liga - 2. oktober 2020Neto: Jeg er stolt af mine holdkammerater

© AP Photo


Barcas keeper Neto står i disse dage på mål, da Marc-André ter Stegen for noget tid siden efterhånden gennemgik en knæoperation, som holder ham ude i noget tid endnu. Derfor har Ronald Koeman sat sin lid til Neto, som har holdt målet rent i de første to kampe af ligaen. Og det sætter han stor pris på.

I går måtte han på en del arbejde, da Celta Vigo af og til var nærgående - og endda ramte overliggeren - men den brasilianske keeper fik holdt bolden ude af nettet og efter kampen lagde han ikke skjul på, at sejren var vigtig; specielt efter at man var blevet reduceret til 10 mand som følge af Clement Lenglets røde kort.

- Det var en vigtig sejr for holdet. Vi fortsætter med at forbedre os og jeg vil gerne lykønske alle mine holdkammerater for præstationen; jeg er utrolig stolt taget i betragtning af, at vi kun var 10 mand i hele anden halvleg. Jeg værdsætter virkelig disse sejre (mod Villarreal og Celta).

- At holde målet rent booster din selvtillid. Alle som kender noget til fodbold ved, at et clean sheet betyder meget. Vi bliver nødt til at forholde os til samtlige situationer; hvis vi begynder at tænke over vejret, så bliver det til en undskyldning og det gør alt meget sværere. Vi arbejder hårdt og intenst og det vigtigste er at få resultaterne hjem. Det er nøglen lige nu, forklarede Neto.

Balaidos var ramt af voldsom regn og vind i aftes, men Barca-spillerne tog arbejdstøjet på og leverede en strålende præstation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
1 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...
11 t. Frenkie de Jong er på fjerdepladsen over...

Ugens mest læste

Seneste nyheder