Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Fulham med bud på Todibo

Transfermarked - 3. oktober 2020
Journalist: Fulham med bud på Todibo

© Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images


Det var måske kun inden, at man hentede Jean-Clair Todibo, at man havde planer med ham. Siden han er landet i klubben har han på intet tidspunkt været relevant for nogen trænere og han var da også udlejet til Schalke 04, som gerne ville købe ham fri, men de økonomiske midler var simpelthen ikke til det.

Nu er Todibo på markedet og Barca håber på, at man kan indhente 20-25 millioner euro for ham. Selv er hans ønske at blive i Barca, men han er udmærket klar over, at han ikke kommer til at få meget spilletid. Faktisk er der chance for spilletid i morgen, da Clement Lenglet er ude med karantæne og Samuel Umtiti er ude med en skade.

Ikke desto mindre vil Barca af med Todibo og klubben håber, at man kan overtale forsvarsspilleren til at acceptere Fulhams bud, som ifølge journalisten Fabrizio Romano har budt 18 millioner euro hvilket vil betyde, at Barca kan øge deres eget bud på Manchester Citys Eric Garcia. Planen er altså at erstatte Todibo med Garcia.

- Fulham presser på for at overbevise Todibo (om et skifte) efter deres bud på 18 millioner euro til Barca (han er klubbens største mål). Barca håber, at Todibo ombestemmer sig omkring Fulham, så de kan øge buddet til Manchester City på Eric Garcia, lyder det fra Fabrizio Romano.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder