Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca appellerer Lenglets røde kort mod Celta

La Liga - 3. oktober 2020Barca appellerer Lenglets røde kort mod Celta

© AFP


Clement Lenglet fik ikke lov til at spille hele kampen færdig mod Celta Vigo, da han i løbet af første halvleg fik indhentet to gule kort hvilket betød, at han måtte forlade banen inden der var fløjtet til pause. Først begik han frispark på kanten af feltet og dernæst sendte han en blød arm op mod Denis Suárez' ansigt.

Barca mener ikke, at det andet gule kort var fair, da der ikke var nogen intention bag Lenglets arm, som heller ikke blev smasket op i ansigtet på Suárez. Til gengæld giver det altid dommeren mulighed for at give et gult kort, når armen er oppe i de højder - men Barca har allerede appelleret, meddeler avisen Sport.

Barca håber på, at man får tids nok til at Lenglet kan spille mod Sevilla allerede i morgen. Situationen er nemlig meget stram: Hvis Lenglet er ude og Todibo bliver solgt inden kampen, så står man med argentineren Ramos Mingo fra B-holdet som makker til Gerard Piqué, medmindre Ronald Koeman finder et andet alternativ. Samuel Umtiti er skadet og deltager derfor ikke i kampen.

Barca nåede at appellere inden deadline, som var fredag klokken 14 og nu afventer man svar fra den spanske dommerkomitée, som skal gennemgå appellen og samtidig se videoklippet igennem for at undersøge, om der er grundlag for at annullere det gule kort.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder