Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: PSG ville have Luis Suárez

Transfermarked - 7. oktober 2020Medie: PSG ville have Luis Suárez

© Getty Images


Luis Suárez' skifte til Atletico Madrid betyder, at Barca nu har mere luft i lønbudgettet, men man fik ikke mange penge af at sende legenden ud af klubben. Det var Barcas klare mål, at man ville finde en aftale, som spilleren ville acceptere således at man kunne slippe for at betale ham over 100 millioner kroner i løn. Det lykkedes.

Siden er det kommet frem, at Paris Saint-Germain faktisk henvendte sig til Barca for at købe Suárez, ifølge Sport, men Barca afviste. Man ønskede ikke at sende Suárez til den franske hovedstad, og mens man forhandlede med Juventus begyndte Atletico Madrid at give tegn fra sig.

Skiftet til Juventus gk i vasken og i stedet udnyttede Suárez, at Atletico Madrid var interesseret og siden blev skiftet en realitet. I PSG har sendt både Eric Maxim Choupo-Moting og Edinson Cavani ud af klubben denne sommer til henholdsvis Bayern München og Manchester United og netop derfor var PSG-træner Thomas Tuchel interesseret i Suárez.

En halv time efter at transfervinduet var lukket, kunne PSG og Barca dog annoncere, at catalanerne havde sendt Rafinha afsted til Frankrig. Handlen var naturligvis gået hjem i tide, men annonceringen kom først 00.30 natten til tirsdag. Desuden sikrede PSG sig også Evertons Moise Kean.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder