Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lyon: Memphis Depay har en aftale med Barca

Transfermarked - 5. oktober 2020Lyon: Memphis Depay har en aftale med Barca

©


Det er sidste transferdag og der forventes at ske nogle ting i Barca. Truppen er bestemt ikke styrket som håbet forud for denne sæson i forhold fra sidste sæson og derfor håber klubben på, at man kan lukke to transfers: Memphis Depay og Eric Garcia.

Siden midten af september har Barca haft de kontraktlige vilkår på plads med Memphis Depay ligesom man også har en kontrakt på plads til Eric Garcia, som er godkendt af alle parter. Situationen er dog anderledes klubberne imellem. Barca er ikke enig med hverken Lyon eller Manchester City, men det håber de at blive i dag.

- Depay har 12 måneder tilbage af sin kontrakt og han har allerede en aftale med Barca, det skjuler vi ikke. Det er muligt, at han i morgen (i dag, red.) skifter til Barca, men det er ikke sikkert. Men sandsynligheden er nok at han skifter, fortæller sportsdirektør i Lyon, Juninho.

Problemet for Barca er, at de skal sælge for at kunne købe og da man ikke har været stærke indenfor det felt i dette transfervindue, lider man under økonomiske problemer og kan end ikke købe en spiller for 25 millioner euro. Coronakrisen har været hård ved klubben og spørgsmålet er hvordan man får finansieret de to spillere.

Det forlyder, at Barca er klar til at sælge Dembélé og Todibo for at hente Depay og Garcia, men det er altså en håndfuld handler som skal lukkes før det sker.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder