Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergiño Dest: Jeg er glad for min debut

La Liga - 5. oktober 2020Sergiño Dest: Jeg er glad for min debut

© Valentí Enrich


Det var held i uheld, da Sergiño Dest i aftes mod Sevilla fik sin officielle debut for Barca. Egentlig blev han i første omgang udtaget til kampen uden at have fået sin spilletilladelse, men da den kom senere på dagen, var han pludselig endnu tættere på spilletid.

Jordi Alba gik i stykker undervejs i kampen og måtte lade sig udskifte og derfor var det tid til at Sergiño Dest fik sin debut. Ronald Koeman valgte at beholde Sergi Roberto på højreback selvom der absolut intet kom ud af ham. Det betød, at Dest gik direkte ind på banen for at erstattet Alba på venstrebacken, hvor Dest da også har en masse erfaring. Efter kampen var han ikke overraskende meget glad.

- Jeg er virkelig glad for at have fået min debut og for den tillid, Koeman har vist mig. Jeg ville dog have foretrukket en sejr i min debut og ikke en uafgjort.

- Det er en fantastisk følelse. Det var virkelig dejligt til trods for at der ingen fans var. Camp Nou er blandt de mest frygtindgydende stadions i verden. Jeg har ingen problemer med at spille venstreback selvom jeg er højreback - men jeg er tilgængelig når træneren og holdet har brug for det, kom det fra Dest efter opgøret.

Dest nåede at vise prøver på sit talent, men formåede aldrig at sætte sig helt igennem. Det gjorde Barca generelt ikke, da man mødte et formstærkt hold, som virkelig spillede sin chance. Sevilla var en hård modstander over alle 90 minutter og det var da også kun en fejl fra Jesus Navas, der sikrede Coutinhos mål.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder