Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Araujo viste sig flot frem

La Liga - 5. oktober 2020Ronald Araujo viste sig flot frem

© AFP


Gerard Piqué og Clement Lenglet ligner Ronald Koemans sikre kort i bagkæden hvorfor man har planer om at sælge Samuel Umtiti, som konstant er skadet ligesom man ønsker at afskedige Jean-Clair Todibo for at få råd til Eric Garcia - men i blandt disse spillere har vi Ronald Araujo.

I går fik Araujo chancen fra start i fraværet af Lenglet på grund af karantæne og Umtiti på grund af skade, og man må sige, at Araujo fik vist sig flot frem. Han var tæt på et selvmål undervejs, men den situation skal vendes om til at han reddede et ellers farligt indlæg med hjælp fra overliggeren. Efter kampen høstede han roser hos sin chef.

- Han spillede en rigtig god kamp. Han er selvsikker og han er virkelig stærk rent fysisk. Han var god til at drive bolden frem og vi alle ved, at han er en god forsvarsspiller med en stor fremtid. Der er nogle ting, som han skal forbedre - men det er derfor, at vi er her; for at hjælpe, fortalte Koeman efter opgøret.

Hos RAC1 var man ikke i tvivl om, at Ronald Araujo skulle kåres som Man of the Match. Det kan i sidste ende betyde, at Barca satser på Araujo fremfor Eric Garcia, som dog kan skifte gratis næste år. Lige nu har man ikke penge til backen, men det håber man at få ved at sælge Todibo.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder