Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Todibo udlejet til Benfica

Transfermarked - 5. oktober 2020




Med en time tilbage af transfervinduet har Barca endelig bekræftet, at Jean-Clair Todibo er blevet udlejet til portugisiske Benfica. Lejeaftalen løber i to sæsoner og Benfica betaler spillerens løn ligesom de betaler to millioner euro for aftalen.

- FC Barcelona og Benfica er nået til enighed om en lejeaftale af Todibo for de kommende to sæsoner. Den portugisiske klub tager ansvar for spillerens kontrakt og betaler 2 millioner euro til FC Barcelona med mulighed for at købe ham fri for 20 millioner euro, meddeler Barca i en pressemeddelelse sent mandag aften.

Det var ikke den aftale, som Barca havde håbet på. Man havde håbet på, at man kunne sælge Todibo i dette transfervinduet for 20-25 millioner euro, da man står og mangler pengene til at købe enten Eric Garcia eller Memphis Depay.

Den franske forsvarsspiller landede i Barca i januar 2018 og fik debut i 32. runde af La Liga mod Huesca. I anden del af sæsonen 2019/2020 spillede Todibo på leje i Schalke 04, som gerne ville købe ham, men Covid-19 havde ramt den tyske klub så hårdt, at de simpelthen ikke havde de økonomiske midler til at realisere transferen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Todibo udlejet til Benfica

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder