Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: 16.521 stemmer er i hus!

Nyheder - 7. oktober 2020
Officielt: 16.521 stemmer er i hus!

©


Så er det officielt. I dag onsdag den 7. oktober har man samlet 16.521 gyldige stemmer ind i kampen mod Josep Maria Barotmeus ledelse. Det betyder, at der nu sker en mistillidsafstemning. Klubben skal melde ud herom inden for 20 arbejdsdage.

Det krævede mindst 16.521 stemmer før man kunne tage det næste skridt, men da man allerede for uger siden annoncerede, at flere end 20.000 af klubbens medlemmer havde valgt at underskrive stemmesedlen, var det ikke længere det store spørgsmål om man ville nå målet.

De seneste par dage man fem mand manuelt gennemgået samtlige stemmer for at konkludere, om der nu også var mindst 16.521 gyldige stemmer. Og det ver der. Det betyder, at der nu skal afholdes en mistillidsafstemning mod Bartomeu og hans ledelse.Afstemningen skal finde sted og inden for 20 arbejdsdage vil klubben melde ud om hvornår det sker. Klubben bliver nu nødt til at reagere og sætte tingene i stand og det meldes meget snart ud, hvornår afstemningen finder sted. Her skal 66,6% af stemmerne være for til at kunne tvinge Bartomeus og hans ledelse ud af klubben.

Rygter går på, at Bartomeu allerede nu har planlagt sin afsked med klubben. Allerede da man meddelte, at man havde indsamlet over 20.000 stemmer mente spanske medier, at Bartomeu ville gå af selv hvis man nåede frem til de 16.521 stemmer fremfor at blive sparket ud af klubben af medlemmerne.Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder