Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lyon: Memphis Depay vil til Barca til januar

Transfermarked - 8. oktober 2020Lyon: Memphis Depay vil til Barca til januar

©


Memphis Depay havde en aftale med Barca siden midten af september, men helt frem til starten af oktober havde Barca foretaget mærkværdige salg, som gjorde at de ingen penge fik på kontoen til den hollandske angriber. Derfor blev skiftet aldrig til noget. Barca har ikke 25 millioner euro at spendere.

I stedet bliver Memphis Depay nu i Lyon og mens han er skuffet, er det ikke over at fortsætte i Lyon - men over at Barca ikke formåede at gøre et stykke arbejde, han havde håbet på. Alle vidste, at Barca forsøgte at sælge Ousmane Dembélé for at få råd til til Depay, men det lykkedes aldrig. Nu sigtes der mod et skifte til januar, hvor transfervinduet igen åbner.

- Ronald Koeman gav Memphis Depay håb. Jeg talte med Bartomeus højrehånd flere gange, men han stod fast ved, at han simpelthen ikke kunne se, hvordan handlen skulle gå igennem. I dag er Depay skuffet; men ikke over at blive i Lyon, men fordi, at Barca ikke lykkedes med tingene, fortæller Lyon-præsident Jean-Michel Aulas.

- Nu vil han forsøge at gennemtvinge et skifte til januar, men det er ikke op til mig. Det er Juninho (sportsdirektør i Lyon), som står for det.

- Jeg har ikke afvist at ville forlænge Depays kontrakt, men han har et ønske om at skifte, så det ser umådeligt svært ud, slog Aulas fast til slut ifølge AS.

Barca sendte Luis Suárez afsted til Atletico Madrid og Ronald Koeman udså derfor Memphis Depay som klubbens nye 9'er. Men da hollænderen aldrig landede i Barca, fik danske Martin Braithwaite i stedet et kæmpe skulderklap, da klubben gav ham nummer 9.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder