Annonce


Annonce

Annonce

En lille dør er åben for Samuel Umtiti

Transfermarked - 8. oktober 2020




Barca søgte efter en klub, som var klar til at hente Samuel Umtiti i det netop afsluttede transfervindue, men det lykkedes ikke for den catalanske storklub. Umtiti har døjet med mange skader, men tjener stadig en enorm hyre i Barca. Klubben ønskede at sælge ham for at få penge til en ny spiller, men i og med at det ikke lykkedes, øjner han nu sit snit til at lave et comeback.

Umtiti er længe blevet meldt færdig i Barca, da han ikke spiller, han er altid skadet og klubben havde ham på sin salgsliste. Men da han fortsat er i klubben samtidig med at Barca ikke lykkedes med at hente Eric Garcia, men udsende Jean-Clair Todibo på lån, er der nu åbnet en lille dør for Umtiti.

Der er ingen tvivl om, at makkerparret i det centrale forsvar er Gerard Piqué og Clement Lenglet efterfulgt af Ronald Araujo. Men hvis Umtiti kommer tilbage fra sin skade og viser høj klasse til træning, er der ingen tvivl om, at Koeman bliver nødt til at kigge mod franskmandens vej. Om det sker er dog mere tvivlsomt.

Umtiti har misset over 70 kampe i sin Barca-karriere til skader hvilket i alt giver 432 dage og selv i dag er han fortsat skadet. Der er ingen dato for hvornår han kommer tilbage og Koeman gør derfor klogt i at forberede sig i denne sæson uden Umtiti - men med de spillere, han har til rådighed.

Umtiti har været ude siden 3. juli, men var forinden skadet fra maj til juni og nåede altså kun at være klar i få uger før han måtte på den igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


En lille dør er åben for Samuel Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder