Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi blev matchvinder for Argentina mod Ecuador

Landskampe - 9. oktober 2020Messi blev matchvinder for Argentina mod Ecuador

©


Argentina indledte i nat deres vej mod VM 2022, da de hjemme på La Bombonera, hvor Boca Juniors til dagligt spiller, tog imod Ecuador. Argentina havde Messi, Lautaro og Ocampos med fra start på toppen mens Acuna, Paredes og De Paul tog sig af midtbanen.

Argentinerne dominerede klart og fik mest ud af Messis højre side, hvor han konstant var en trussel mod gæsterne. Det var dog Ocampos, der efter 10-15 minutters spil blev nedlagt i feltet og så fik Argentina straffespark, som Messi tog sig af. Med et hårdt skud bankede han bolden i mål og selvom keeper Dominguez egentlig var ude mod bolden, fik han ikke fat i den.

Argentinerne fortsatte med at dominere og skabe chancer, men de kom aldrig rigtig helt ind i Ecuadors felt, og det blev derfor til adskillige skud fra distancen. Ecuador havde også sine chancer, men her tog keeper Armani godt imod og det hele sluttede dermed med en 1-0-sejr til Argentina, som nu topper gruppen sammen med Uruguay, der i nat også vandt deres indledningskamp i gruppen. Peru og Paraguay spillede uafgjort 2-2.CONMEBOL - kvalifikation
1. Uruguay: 3 point
2. Argenina: 3 point
3. Paraguay: 1 point
4. Peru: 1 point
5. Bolivia: 0 point
6. Brasilien: 0 point
7. Colombia: 0 point
8. Venezuela: 0 point
9. Chile: 0 point
10. Ecuador: 0 point

Næste kampe
Colombia - Venezuela
Brasilien - Bolivia
Bolivia - Argentina
Ecuador - Uruguay
Venezuela - Paraguay
Peru - Brasilien
Chile - ColombiaSpar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder