Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca B udpeger sine fire kaptajner

Barcelona B - 10. oktober 2020Barca B udpeger sine fire kaptajner

©


Álex Collado er ny kaptajn på Barcas B-hold. Udover at rense godt ud på førsteholdet, så har Barca også forsøgt at rense igennem på B-holdet og det betyder, at der har været behov for at kigge hierarkiet igennem og nu har man fundet frem til de fire kaptajner for sæsonen 2020/2021.

Álex Collado er den nye anfører mens Mingueza tager over som vicekaptajn. Oriol Busquets fortsætter som tredje mand i rækken mens Jandro Orellana får æren af at være fjerde mand i rækken. Det er altså således, at anførerbindet går videre til den næste i rækken såfremt den pågældende spiller ikke er på banen.

Barca B tager imod Cornellá på Johan Cruyff Stadium i aften klokken 18 i den sidste træningskamp af pre-season.

Om Àlex Collado
Collado er 21 år og har spillet på alle Barcas ynglingehold. Han var med i truppen som vandt UEFA Youth League i 2017/2018 og fik sin debut på B-holdet den 17. mats 2018 i en kamp mod Lorca. Siden har han deltaget i 61 kampe, hvor det er blevet til 10 mål. I 2018/2019 fik han endda debut på førsteholdet under Ernesto Valverde i en kamp mod Celta Vigo på Camp Nou, som Barca vandt med 2-0.

- Jeg er virkelig glad for at være blevet udpeget som holdets anfører. Det er et privilege og et stort ansvar, som jeg overtager fra to gode holdkammerater i Sarsanedas og Monchu. Jeg vil have succes i Barca og jeg har besluttet mig for at blive på Barcas B-hold i én sæson mere for at overbevise Ronald Koeman om en forfremmelse, kom det ærlig fra Collado til Barca TV.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder