Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman sætter ord på de nye signings

Transfermarked - 10. oktober 2020




Koeman sætter ord på de nye signings

© FC Barcelona


Ronald Koeman har formået at lægge en lille dæmper for det enorme kaos, som kører i Barca i disse dage. Ledelsen tilfredsstiller på ingen måde klubbens medlemmer, som nu er kommet så langt, at der skal en mistillidsafstemning til. I mellem tiden har Koeman fokuseret på sit job og han erkender, at pengene ikke var til at styrke holdet, som han gerne ville det - men dog er han tilfreds med sin nuværende trup.

- Jeg er glad for den trup, som vi har. Vi har forsøgt at forstærke os og med nogen ting er vi lykkedes, andre er vi ikke, men det er også på grund af klubbens økonomiske situation. Det må vi acceptere og arbejde hårdt.

- De begge har arbejdet benhårdt fra første dag. Pedri er kun 17 år, men jeg elsker hvor godt han arbejder, træner og spiller. Trincao er også faldet godt til i forhold til vores idéer og han er en ung spiller med en stor fremtid foran sig.

- Pjanic ankom lidt senere end de andre, men han skal nok vende tilbage til sin bedste form. Han har en masse kvalitet.

- Sergiño Dest virkelig yderst komfortabel i de 20 minutter han fik mod Sevilla. Ronald Araujo har også en stor fremtid foran sig. Han er fysisk rigtig stærk og så er han hurtig. Han ønsker hele tiden at lære og er åben for alle input. Der er nogle ting, som han skal forbedre, men det er normalt så tidligt i karrieren.

- Riqui Puig har besluttet sig for at blive. Hvis han er her (i klubben), så får han chancer for at spille.

Riqui Puig fik ellers beskeden om, at Koeman ikke regnede med ham, og at det var bedst for ham at lade sig udleje i jagten på spilletid. Puig valgte dog anderledes og håber på, at han gennem sin træning kan overbevise Koeman. Det får han rig mulighed for, da han nu er en del af førsteholdet.


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder