Coutinho scorede i sikker sejr over Bolivia

Landskampe - 10. oktober 2020

Philippe Coutinho startede på banen da Brasilien fik besøg af Bolivia i VM-kvalifikationskampen på Arena Corinthians. Her fik Brasilien aldrig nogen problemer og de formåede da også at ødelægge Bolivia totalt. Coutinho kom på tavlen kort inden at han blev udskiftet.

Marquinhos indledte storsejren ved at pande Danilos indlæg i kassen efterfulgt af Firminos mål på et fladt indlæg. Her var der kun spillet 30 minutter og Brasilien havde allerede kørt Bolivia ud af banen med en oplagt Neymar, som totalt ejede sin side af banen og konstant var en trussel.

Kort inde i anden halvleg scorede Firmino til 3-0 på oplæg fra Neymar mens Coutinho fremtvang et selvmål af Carrasco efter 66 minutters spil og bare få minuter senere headede han Neymars indlæg i kassen til 5-0 og så blev Coutinho ellers pillet fra banen efter en god kamp. Der blev ikke scoret flere mål i det sidste kvarter og dermed kom Brasilien godt fra lands i kvalifikationen til VM.

Undervejs i opgøret havde Brasilien voldsomme 20 skud mod mål hvoraf 9 var indenfor målrammen mod Bolivias tre skud og én var indenfor målrammen. Der var altså aldrig tvivl om udfaldet af kampen og dermed topper Brasilien gruppen på den bedste målscorer til trods for at Colombia, Argentina og Uruguay også vandt deres indledningskamp. Colombia slog Venezuela med 3-0 i nat. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder