Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati og Busquets med i spansk sejr

Landskampe - 11. oktober 2020




Da Ansu Fati i går gjorde sig klar til landskampen mod Schweiz, fik han sig en god nyhed. Han var nemlig blevet kåret som den bedste spiller i La Liga i september efter en forrygende start på sæsonen. Men han kunne ikke helt finde de samme takter mod Schweiz.

Han forsøgte ellers at være meget aktiv ude på sine vante venstre kant, men der blev godt lukket af for ham. Spanien vandt kun 1-0 på en stor fejl i den schweiziske defensiv efter bare et kvarter, som Mikel Oyarzabal sikkert udnyttede ved at sparke bolden i mål. På midtbanen var Sergio Busquets også med fra start.

Spanien dominerede store dele af kampen og David De Gea måtte da tidligt også finde en stor redning frem, da han med en stærk lap fik reddet skuddet fra Loris Benito, som var listet med i venstre side og slog til på en løs bold, som gik igennem forsvaret.

Til trods for flere gode chancer i begge ender sluttede kampen med 1-0 til Spanien, som dermed fortsætter med at toppe gruppen til trods for at Tyskland også vandt deres udekamp mod Ukraine med 2-1. Næste kamp for Spanien er ude mod Ukraine mens Tyskland hjemme tager imod Schweiz.

Gruppen
1. Spanien: 7 point
2. Tyskland: 5 point
3. Ukraine: 3 point
4. Schweiz: 1 point Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati og Busquets med i spansk sejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder