Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid forsøgte at kapre Ronald Araujo

Transfermarked - 11. oktober 2020
Real Madrid forsøgte at kapre Ronald Araujo

©


Ronald Araujos hårde arbejde betyder, at han i dag er tredjevalg i Barcas forsvar. Det er han fordi, at man ikke havde penge til at hente Eric Garcia og fordi, at Samuel Umtiti konstant er skadet. Derfor kigger man nu på Koeman når Piqué eller Lenglet ikke står til rådighed.

Tidligt i karrieren spillede den nu 21-årig Araujo faktisk som offensiv midt, hvor han var med til at kreere chancer for angriberne, men for blot få år siden blev han omskolet på grund af sin fysik og højde, hvor man i den uruguayanske klub Rentistas ville forsøge at spille ham nede i forsvaret - og det gik så godt, at han faktisk tiltrak interesse fra både Barca og Real Madrid.

Den 29. august 2018 skrev han under på en 5-årig kontrakt med Barca fra Boston River og allerede på daværende tidspunkt havde klubber som Málaga og Getafe kig på ham. I Getafe sad Ramon Planés, som førte an i madrilenernes interesse på Araujo, så han kendte til uruguayaneren, da han rykkede til Barca, hvor han lykkedes med at hente ham.

Med Planés i Barca gik man all in på at hente Araujo og man forhandlede sig frem til en pris på 1,7 millioner euro hvilket lunede i Boston River. Ugen før, at skiftet gik igennem, ringede Real Madrid for at overtale ham til at skifte til dem. Det var Real Madrids Ramon Martinez, som ringede til Araujos tidligere træner, Sergio Cabrera. Martinez kendte Cabera, da sidstnævntes søn tidligere spillede for Real Madrids B-hold. Men der var intet at gøre: Araujo havde kun Barca i tankerne og få dage senere blev skiftet en realitet.

Med nummer 10 på ryggen samt anførerbindet på armen, førte Araujo an for sin klub i 2015, da advokaten Diego Ospitaleche pludselig fik øjnene op for stjerneskuddet. Ospitaleche er advokat, og repræsenterer ikke fodboldspillere, men han var alligevel tit og ofte ude på stadions for at se spillere an på de mindre hold i Uruguay. Det var her, at Araujo for første gang blev en interessant spiller og han kom siden til prøvetræning i Rentistas, som dog ikke lagde synderlig mærke til Araujo.

Faktisk tog Araujo til prøvetræning sammen med en holdkammerat, som var mere populær på disse kanter, men det endte med at Araujo blev udvalgt og rykkede til Rentistas i 2016. Hans holdkammerat er i dag taxichauffør.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder